RMC Blogbejegyzések

Mi biztosan ledolgoztuk a sonkát, tojást és kalácsot!

Túl a hosszú hétvégén, bátran állíthatjuk, hogy munkatársaink nagyon aktívan töltötték húsvétot. Sokan beszámoltak arról, milyen mozgással töltötték szabadidejüket, a lista pedig ezúttal nagyon izgalmas volt. Az izgalmakat fokozta, hogy a négy napos hétvége előtt – szokásunkhoz híven – egy kihívást is meghirdettünk, hogy motiváljunk mindenkit. A legtöbb időt sportolót, a legtöbb kilométert lefutót, a legcukibb társsal sportolót, a leghúsvétibb hangulatú sportolót és a legjobb edzés utáni étellel előrukkoló munkatársat egyórás gyógymasszázzsal jutalmaztuk.

Szerencsénkre az időjárás is nekünk kedvezett, az elmúlt héten igazi tavaszi melegben mozoghattunk, a legtöbben ki is használták ezt és a szabadban edzettek. A túrázás rendkívül népszerű volt, Vass Zsolti, Németh Niki, Petrovics Oti, Greguss Timi és Illyés Olgi is csodás helyeken járt. Volt, aki ebben magasabb fokozatra kapcsolt és terepfutással töltötte idejét: így tett Kiss Anikó és dr. Keszthelyi Gábor is, aki emellett persze nem hagyta ki triathlon edzését sem.

A szabadtéri futás egész biztosan a legnépszerűbb volt az elmúlt napokban, amiről azt gondolhatnánk, a húsvéti finomságok miatt van, de valójában a legtöbben pontosan ilyen szorgalmasak az év többi napján is. 🙂 Dr. Pulai Judit, dr. Uzonyi Dia, dr. Várnagy Éva, dr. Molnár László, Kecskés Fati, Erős Reni, Bálint Évi, Pozsonyi Dóra, Bodon Judit és Tuba Viki is ezt választotta, Vikiről pedig azt is elmondhatjuk, hogy lefutotta élete első félmaratoni távját, nagyon büszkék vagyunk rá.

A kerékpárt is sokan elővették, különböző terepekre: így tett dr. Csermely Gyula, dr. Bakó Dorottya a csodás Portugáliából jelentkezett két keréken megtett idejéről, dr. Fekete Zsuzsi a Bakonyban tekert, Salamon Gabi pedig a Balatont biciklizte körbe családjával.

Nagyon örülünk, hogy egy új sportág is bekerült a képbe, mégpedig dr. Bajnok Évi által: volt szerencséje kipróbálni a via ferrátázást! 🙂

Természetesen az elmúlt héten sem maradtak el az erősítő edzések, erről is többen beszámoltak: Hevesi Gabi, Kovács Gabica, Patalenszki Ibolya és Pozsonyi Rebeka is ezt választotta.

Mindeközben továbbra is lázasan készülünk az UltraBalatonra, van aki egyénileg, saját Futóklubunk pedig legutóbbi alkalommal a Hármashatár-hegyet választotta a gyakorlás helyszínének.

montázs_0425

RMC

Milliót a millióért
Speciális csapat
Támogass!