Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Mi is körbefutottuk a Balatont!

Elmúlt hetünk legizgalmasabb eseménye az UltraBalaton futóverseny volt, ahol az RMC először nevezett. 13 fővel indultunk útnak, köztük orvosok és munkatársak egyaránt. Gyönyörű tájakon, napsütésben és esőben váltották egymást a futók. Többen úgy számoltak be, hogy ez volt életük legjobb és legszebb futóélménye! A csapatot Dr. Uzonyi Diána, dr. Bajnok Éva, dr. Vass Viktor, Kiss Anikó, Csernák Hajni, Tuba Viki, Varga Szilvi, Szilágyi Dalma, Benyó Márti, Pozsonyi Dóra, Greguss Timi, Baritz Tomi és Illyés Olgi alkotta, akikre hihetetlenül büszkék vagyunk! Összesen több, mint 25 órát gyűjtöttünk itt a Bátraknak! 🙂

Szeretnénk kiemelni Dolmány Fannit is, aki az RMC futóklubjának edzője. Ő is részt vett a versenyen, egy páros csapatban, így 115,4 km-t futott, mindezt 11 óra 58 perc alatt. Idejét „felajánlotta” a Bátraknak, amit természetesen ezer örömmel fogadtunk. Elképesztő teljesítmény, köszönjük Fanni és gratulálunk!

Többi munkatársunk sem lazsált, nagyon szurkoltak a csapatnak úgy, hogy ők maguk is sportoltak és erről beszámoltak. Kik gyűjtötték még az órákat futással? Dr. Somos Éva, dr. Keszthelyi Gábor, dr. Pulai Judit, dr. Molnár László, dr. Farkas Kitti – ikerbabakocsit tolva 🙂 -, Hevesi Gabi, Balogh Brigi, Petrovics Oti és dr. Bodnár Eszter is, aki Olaszországból szurkolt csapatunknak.

Nem feledkezünk ám meg azokról a munkatársainkról sem, akik valamilyen más formában mozogtak a célért. Dr. Bartha Elektra pilates-szel, Patalenszki Ibolya crossfittel, Bodon Judit és Pozsonyi Rebeka erősítéssel, Dóczi Ági jógával, Németh Niki túrázással, Olasz Merci gördeszkázással, Tóth Kitti és Vass Zsolti pedig konditermi edzéssel gyűjtötte az órákat élménykülönítményünkbe.

montázs_0516-1

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!