Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Mi vár a komfort zónán túl?

Az elmúlt héten többen is kipróbáltak valami újat, vagy megugrottak egy kihívást, amire nagyon büszkék vagyunk. Kovács Gabica arról számolt be nekünk, hogy kipróbálta a walkenergie-t, ami nagyon izgalmas volt és szeretne a közeljövőben még két új sporttal is megismerkedni. Dr. Várnagy Éva a sziklamászással lépett ki a komfort zónájából, persze a rúdtáncot sem hanyagolta el emellett. Kiss Anikó kemény cross tréninggel és core edzésekkel fokozta teljesítményét, Csernák Hajni pedig egy különleges futóversenyen, a Mandulatündér Csajos Futófesztiválon futotta le a félmaratont, ami elmondása szerint élete legnehezebb futása volt, de megérte!

Többi munkatársunk is aktívan töltötte idejét az elmúlt héten, a jó időben sokan futottak: dr. Somos Éva, dr. Pulai Judit, Kiss Anikó, Greguss Timi, Balogh Brigi, Erős Reni, Kadala Zsuzsa és Bálint Évi is.

Az erősítő edzések mindig népszerűek, például a TRX, a crossfit, a spinning, funkcionális köredzések és csoportos órák, illetve a konditermi és otthoni egyedül végzett edzések is. Ilyen jellegű mozgást választott a héten dr. Vass Viktor, Bodon Judit, Hevesi Gabi, Szerencsés Timi, Héjja Dorka, Asbóth Hanna, Pozsonyi Rebeka, Ellenbacher Ági és Bakó Dóri is. A tánc talán eltér az előzőektől, de aki már próbálta az tudja, izzasztó és kétségkívül sportnak kell tekinteni. Az elmúlt héten Silling Dia, Balogh Brigi és Baritz Tamás is szánt rá időt.

A túrázóknak azért is örülünk nagyon, mert a hozzáadott órák száma mellett a beszámolókban mindig csodaszép tájképeket is küldenek. Dr. Lengyel Csongor, dr. Jáky Renáta, Kiss Anikó, Bodon Judit és Dóczi Ági is gyönyörű helyeken túrázott.

Mindeközben gőzerővel készülünk a közelgő futóversenyekre egyrészt az RMC Futóklub eseményein, másrészt taktikai megbeszélésekkel is hangolódunk rájuk.

montázs_0404

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!