RMC Blogbejegyzések

Nekünk a hideg sem akadály, hogy sportoljunk!

Tombol a tél, de munkatársaink az elmúlt héten is megtalálták a módját, hogy időt szánjanak kedvenc mozgásformájukra. Sokan ki is használták a havat és a friss levegőt. Ebben Kiss Anikó járt az élen, aki a sítúra alkalmával amellett, hogy fél napot töltött a pályán, este a sötét osztrák havas erdőben még futott is (természetesen nem egyedül.) Dr. Bodnár Eszter, dr. Vass Viktor, Illyés Olga, Petrovics Oti, Héjja Dorka is téli túráról számolt be nekünk, Simon-Erős Reni pedig korcsolyázással gyűjtötte az órákat. Nagyon örülünk új csatlakozónknak, Blaschke Ritának, aki szintén 10 km havas túrával szállt be a „játékba”.

Természetesen voltak, akik inkább melegebb környezetet választottak a sportoláshoz (tornának, köredzésnek, jógának, úszásnak, falmászásnak, rúdtáncnak és még sok másnak). Így tett dr. Keszthelyi Gábor, dr. Várnagy Éva, dr. Uzonyi Diána, dr. Bakó Dóri, Bodon Judit, Dóczi Ági, Baritz Tamás, Hevesi Gabi, Patalenszki Ibolya, Bálint Évi és Pozsonyi Rebeka is.

A futás nélkül persze egyetlen hét sem telik el, ami azért is fontos, mert az órák mellett saját magunk számára a kilométereket is gyűjtjük. Ehhez többek között dr. Pulai Judit, Csernák Hajni, Pozsonyi Dóra, Greguss Timi is hozzájárult, és ami külön öröm: Végh Imola is, aki futásával most csatlakozott.

Szombaton, nagyon szerencsés időpontban, 13:13 perckor a Last Chance Közösségi Futáson gyűltünk össze idén először az RMC színeiben. A csapatból 4-en sportoltak közösen a bátrakért, 5,2 km-t futottak a Hajógyári Szigeten. Nagyon büszkék vagyunk rájuk! 🙂

montázs_0124

RMC

Milliót a millióért
Speciális csapat
Támogass!