RMC Blogbejegyzések

Panorámafutás, hosszú hétvégi kihívások, sok futó

A gyönyörű őszi idő nagyon sok embert megmozgatott, a héten 27-en gyűjtöttük a kilométereket.

Vasárnap Szentendrén futottunk a Panorámafutáson, ami az egyéni rekordok versenye volt. Kiss Anikó, Uzonyi Diána, Illyés Olga, Csernák Hajni és Vass Viktor 10, Szilágyi Dalma – aki egyébként nem annyira szeret futni –pedig 8 kilométert teljesített. Sokan futottak egyéni rekordot.

Tuba Viki szokás szerint cuki állatokkal készített fényképet futás közben: most tehenekkel és katicával. Bodnár Eszter megszokott pályáján a tököli Duna-parton gyűjtött sok-sok kilométert. Bálint Évi fantasztikus időket futott. Ellenbacher Ági egy kis pihenés után visszatért, egymás után két nap futott és maga is meglepődött milyen jól ment neki. Bajnok Évi terepen futott és sok kilométert küldött. Hamar Kittit unokatestvére kislánya kísérte biciklivel futás közben, az arra járók azt hitték, hogy a kislánya, meg is jegyezték, milyen jó anya-lánya programot találtak ki. Vass Zsolt részletesen dokumentálta a hétvégi edzését, amiben volt patakból ivás imitálás, csalánban fekvés és futás is. Potyó Krisztián is csatlakozott élménykülönítmény csapatunkhoz, aminek nagyon örülünk. Greguss Timi sérülése után először edzett az erdőben. Bodon Judit a Balatonnál gyűjtött kilométereket. Pulai Judit kutyájával futott.

Ezen a hosszú hétvégén sem maradhattak el a kihívások. A legtöbbet Csernák Hajni és Molnár doktor futották, a legszebb futóhelyszín kihívást Hamar Kitti és a karcagi erdő nyerte. A legeredményesebb visszatérő Végh Imola volt, aki több mint egy hónap kihagyás után 15 kilométert futott a 4 nap alatt. Szilágyi Dalma 3 kilométerrel megjavította egyéni legjobbját, így ebben a kategóriában ő diadalmaskodott. Pozsonyi Dóráé lett a legkreatívabb futással lerajzolt alakzat: egy szomorú csuklyás láncfűrészes.

A héten Patalenszki Ibolya, Kadala Zsuzsa, Farkas Kitti, Varga Szilvi, Tóth Kitti, Benyó Márti, Erős Reni és Hevesi Gabi is sok kilométerrel hozzájárultak a gyűjtéshez.

 

montázs_1107-1

RMC

Milliót a millióért
Speciális csapat
Támogass!