Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Párban még jobb sportolni!

Az elmúlt héten – legnagyobb örömünkre – többen is párba álltak munkatársaink közül, hogy együtt gyűjtsék a sportolással töltött órák számát. Így tett Tuba Viki és Illyés Olgi, akik közösen futottak, Kecskés Fati és Kővári Zsófi a squash-t választották, Petrovits Oti és Dóczi Ági jógáztak közösen, Greguss Timi és Csernák Hajni pedig egy különleges, földalatti futóversenyen képviseltek minket közösen.

Nagy csapatunk többi tagja is elképesztően aktív volt, amit mi sem igazol jobban, mint az, hogy már összesen 1073 órát gyűjtöttünk össze a kezdés óta! A tavaszias időjárás sokakat ösztönözött arra, hogy a szabadban fussák a kilométereket. Dr. Pulai Judit, dr. Horányi Dániel, dr. Keszthelyi Gábor, Kadala Zsuzsa, Bouhar Reni, Balogh Brigi, Bálint Évi, Hevesi Gabi és Pozsonyi Dóra is így tett.

Az erősítés sem szorult háttérbe az elmúlt héten, sokan választották az izomépítő edzéseket, mint Dr. Várnagy Éva, Patalenszki Ibolya, Héjja Dorka, Bodon Judit, Szerencsés Timi és Pozsonyi Rebeka is.

Habár az időjárás itthon egészen enyhe volt, néhány munkatársunk a messzi hegyekben még élvezte a téli sportokat. Dr. Gudor Orsi és dr. Kemény Viktória is beszámolt nekünk a családi síelésükről, Blaschke Rita pedig snowboardozásról küldte nekünk az órák számát.

A héten ketten csatlakoztak az idei célunkhoz: Dr. Somos Éva és Kecskés Fati is bekapcsolódott, aminek nagyon örülünk!

A háttérben pedig szépen lassan készülünk a hamarosan kezdődő futóversenyszezonra, amiről biztosan be fogunk számolni. 🙂

montázs_0228

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!