Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Új év, új cél! Elindítottuk második Élménykülönítményünket.

Január elsején, délelőtt osztottuk meg munkatársainkkal, hogy miről fog szólni idei évi Élménykülönítményünk, mi az új cél. Ahogyan azt már nektek is elárultuk, 15 ezer óra sporttevékenységet tűztünk ki. Csak aznap kilencen szálltak be a programba, ezzel összegyűjtve 15,5 órát (mára pedig 124 óránál járunk). Azóta egyre csak nő ez a szám és sokan csatlakoztak. Futás, konditerem, úszás, túrázás, funkcionális edzések, tánc és még sok különböző mozgásformával gyűjtjük az órákat, a paletta pedig egyre csak nő.

Orvosaink közül dr. Bajnok Évi futást, úszást, túrázást küldött, dr. Vass Viktor konditermes edzést és jógát, dr. Várnagy Éva rúdtánc edzéseket, dr. Uzonyi Diána hosszútávfutást, dr. Bodnár Eszter úszást és otthoni tornát, dr. Bakó Dorottya funkcionális edzéseket, dr. Keszthelyi Gábor természetesen futás-úszás-kerékpározás kombinációt, dr. Csapó Melinda táncot és szobabiciklizést, dr. Pulai Judit szabadtéri futást küldött nekünk a program indulásával.

Munkatársaink közül is sokan okoztak meglepetést, Kovács Gabica pilates gyakorlatokkal gyűjtötte az órákat, Dóczi Ági, Bodon Judit, Szerencsés Timi és Pozsonyi Dóra igazi havas túrázásról számoltak be. Vannak közöttünk funkcionális edzés hívők is, mint Hevesi Gabriella, Patalenszki Ibolya és Pozsonyi Rebeka is. A futócipő sem maradt a szekrényben az ünnepek után, Kiss Anikó és Csernák Hajni is megtette első 30 kilométerét idén, és Tuba Viki, Greguss Timi, Szász Vivi,és Simon-Erős Reni is felhúzta a futócipőt (más mozgások mellett). A férfiak közül Potyó Krisztián gyaloglással, Baritz Tamás tánccal és falmászással gyűjtötte az órákat.

Nagyon büszkék vagyunk erre az erős kezdésre és nem csak bízunk, biztosak vagyunk benne, hogy a folytatás is hasonló lesz. 🙂

Hajrá RMC!

montázs_0110

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!