Török István Blogbejegyzések

UB 2019

Sziasztok.

Több, mint egy hónapja jelentkeztem utoljára, mint az elején is írtam, nem igazán erősségem a blogolás, de megpróbálom röviden összefoglalni, hogy mi történt azóta.

Áprilisban újra visszatértem a Velencei-tóhoz másodmagammal, viszont futócipő helyett most görkorival sikerült teljesíteni a kört.

Húsvét vasárnapján egy régi vágyamat sikerült beteljesíteni, két órán belüli félmaraton is kipipálva 🙂

Továbbá jó sok futás, és elérkeztünk a várva várt hétvégéhez. Öten vágtunk neki a Balaton megkerülésének. Az első szakaszomat ( Zánka – Salföld) déli napsütésben futottam, nem volt annyira kellemes nulla árnyék mellett, de a váltás után annál jobban esett a folyékony kenyér amivel vártak 🙂 második szakaszom ( Balatonmáriafürdő – Fonyód) már kellemes időben futottam az esti órákban, jobb időt is mentem, mint elsőre. Harmadik szakaszom ( Siófok – Balatonakarattya) viszont már egy igazi küzdelem volt. Végig szakadt az eső, néhol teljes sötétben kellett menni, csak a fejlámpa fénye adott egy kis támpontot, hogy mégis merre van az arra. Voltak emelkedők is, néha kezdtem feladni fejben, de mindig megszólalt egy jó szám a fülesben, ami átlendített a holtponton, és végül a szakadó eső ellenére is sikeresen teljesítettem az utolsó etapot. A magam részéről 48kmt teljesítettem, végig 6perc alatti átlagokkal, jobb mint ahogy terveztem, úgyhogy jól sikerült a felkészülés, remélem sikerül ezt továbbra is tartani.

Büszke vagyok kis csapatomra is, mindenki hozzátette a magáét, és emberfelettit küzdve, majdnem két órát javítva az előző évhez képest, 26 óra 1 perc alatt sikerült meghódítani ezt a gyönyörű tavat, amit én személy szerint otthonomnak is tekinthetek. Továbbá hatalmas köszönet az autós kísérőinknek és barátainknak, akik elviselték a hisztinket, és bátorításuk erőt adott a folytatáshoz.

Folytatom tovább a megkezdett utat, és igyekszem többet jelentkezni 😁

Szép napot 🙂

received_2192654327495221

Török István

16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton
Egyéni félmaraton
Támogass!