Bizsergés

Ezután a hosszú munkahét után jólesett egy újabb 5 km. Imádom azt az érzést, amikor felállok a futópadra, felteszem a fejhallgatóm és elindítom a kedvenc zeném. A zene ritmusára futni és érezni ahogy a zestem újra feltöltődik energiával. Ilyenkor mindig mosolyogva szállok le a futópadról. Nem is vagyok igazán fáradt, de a térdem és a gerincem miatt az 5 km pont az a távolság, amiből még nem lesz baj.

További blogbejegyzéseim

Nincs megállás!

Juhu! Ugyan nekem ma pihenő napom van, az adományozók mégsem pihenek! Köszi Adri Enn! Eddig 61.000 forint gyűlt össze a súlyosan beteg gyermekek részére szervezett Élménykülönítmény sportkampányon keresztűl a Bátor Tábor Alapítvány számláján. Ha te is segítenél a beteg gyermekeken itt megteheted:

Kiss Gabriella
#BátorTábor #Élménykülönítmény #PorečkiDelfin #legyenhobbyajótékonykodás

Szótár

Újabb adomány érkezett a Bátor Tábor Alapítvány, a súlyosan beteg gyermekek részére az Élménykülönítmény kampányon keresztűl. A tegnapi, picit fáradt mosolygós kép ennek örömére készült. Ha te is szeretnél segíteni itt megteheted:

Kiss Gabriella
A mai állóképpességi 5 km futás után már nem volt erőm mosolyogni. Félúton vagyok a felkészülésben és őszintén szólva a holnapi pihenő nap jól fog esni. Egy biztos, a feladom szó nem szerepel a szótáramban! #BátorTábor #Élmenykülönítmény #PorečkiDelfin #swimmingmarathon

Jutalom

Lelkismeret furdalás nélkül bevágok egy egész zacskó gluténmentes tortilla chipset! Két hónap van még a Porečki Delfin úszómaratonig. Élvezem a felkészülés minden pillanatát. Az Élménykülönítmény kampányban az adomány is szépen gyűlik. Ha te is szeretnéd a Bátor Tábor alapítványt és ezzel a súlyosan beteg gyermeket támogatni itt megteheted:

Kiss Gabriella
#Poreč #Élménykülönítmény #BátorTábor