Megnyugtató

Sziasztok! A FB-on követem a Porečki Delfin oldalá, ahol folyamatosan kommunikalnak az úszásról. Megnyugtató olvasni ezeket a sorokat a szervezők részéről. Minden biztosítva lesz. A résztvevőknek csak úszni kell. Én mindent megteszek annak érdekében, hogy ez sikerüljön. Még 78 nap van hátra az úszásig, még 78 nap van hátra még az Élménykülönítmény kampányból és még 73x2000 adományra van szükség ahhoz, hogy a Bátor Tábor Alapítvány részére összegyűljön a kitűzött cél, hogy a súlyosan beteg gyermekeknek fantasztikus élmenyekben lehessen részük.

További blogbejegyzéseim

Nincs megállás!

Juhu! Ugyan nekem ma pihenő napom van, az adományozók mégsem pihenek! Köszi Adri Enn! Eddig 61.000 forint gyűlt össze a súlyosan beteg gyermekek részére szervezett Élménykülönítmény sportkampányon keresztűl a Bátor Tábor Alapítvány számláján. Ha te is segítenél a beteg gyermekeken itt megteheted:

Kiss Gabriella
#BátorTábor #Élménykülönítmény #PorečkiDelfin #legyenhobbyajótékonykodás

Szótár

Újabb adomány érkezett a Bátor Tábor Alapítvány, a súlyosan beteg gyermekek részére az Élménykülönítmény kampányon keresztűl. A tegnapi, picit fáradt mosolygós kép ennek örömére készült. Ha te is szeretnél segíteni itt megteheted:

Kiss Gabriella
A mai állóképpességi 5 km futás után már nem volt erőm mosolyogni. Félúton vagyok a felkészülésben és őszintén szólva a holnapi pihenő nap jól fog esni. Egy biztos, a feladom szó nem szerepel a szótáramban! #BátorTábor #Élmenykülönítmény #PorečkiDelfin #swimmingmarathon

Jutalom

Lelkismeret furdalás nélkül bevágok egy egész zacskó gluténmentes tortilla chipset! Két hónap van még a Porečki Delfin úszómaratonig. Élvezem a felkészülés minden pillanatát. Az Élménykülönítmény kampányban az adomány is szépen gyűlik. Ha te is szeretnéd a Bátor Tábor alapítványt és ezzel a súlyosan beteg gyermeket támogatni itt megteheted:

Kiss Gabriella
#Poreč #Élménykülönítmény #BátorTábor