Fut, aki bátor

Bouchelaghemné Györgyi Ildikó

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál / Speciális csapat

A futás az utóbbi évek egyik nagy ajándéka számomra. Élvezem a tájat, a nyugalmat, a naplementét, a szellőt, a napsütést, a friss havat, és még az esőt is. 🙂
A hosszútávfutás többnyire magányos dolog, önmagunkról szól. Az Élménykülönítmény tagjaként most egy közös cél lebeg szemeink előtt: a Bátor Táborban gyógyuló gyermekek támogatására szeretnénk pénzt gyűjteni. Kérlek, egy mozijegy vagy vacsora árának felajánlásával fogadd örökbe egy-egy kilométerünket.
A Bátor Tábor egy kis csodavilág, ahol évente több, mint 800 daganatos, cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyermek részesül – nyolcnapos teljesen ingyenes turnusokban – gyógyító, megerősítő élményekben. A gyógyuláshoz vezető útjukon lényegesen több bátorságról, kitartásról, erőről és hitről tesznek tanúbizonyságot, mint ami egy maratonhoz szükséges.

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 255 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (5)

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
255 000 HUF
32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
276 934 HUF
31. SPAR Budapest Maraton®
131 210 HUF
30. SPAR Budapest Maraton
114 600 HUF
29. SPAR Budapest Maraton
90 500 HUF

Támogatóim (21)

XY
HG
XY
BS
XY
XY
XY
DGH
GC
XY
GA
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY