Szélvész tanári csapat

Bouchelaghemné Györgyi Ildikó

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / 4 fős maraton váltó

A futás az utóbbi évek egyik nagy ajándéka számomra. Élvezem a tájat, a nyugalmat, a naplementét, a szellőt, a napsütést, a friss havat, és még az esőt is. 🙂
A hosszútávfutás többnyire magányos dolog, önmagunkról szól. Az Élménykülönítmény tagjaként most egy közös cél lebeg szemeink előtt: a Bátor Táborban gyógyuló gyermekek támogatására szeretnénk pénzt gyűjteni. Kérlek, egy-két ezer forint felajánlásával fogadd örökbe egy kilométerünket.

A Bátor Tábor egy kis csodavilág, ahol évente több, mint 800 daganatos, cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyermek részesül – nyolcnapos teljesen ingyenes turnusokban – gyógyító, megerősítő élményekben. A gyógyuláshoz vezető útjukon lényegesen több bátorságról, kitartásról, erőről és hitről tesznek tanúbizonyságot, mint ami egy maratonhoz szükséges.

Egy kedves ismerősöm így foglalta össze tábori élményeit:
„A Bátor Táborba, ha belép egy visszahúzódó, félénk, lefele nézve kullogó táborozó, akkor máris észreveszi, hogy ez egy másik világ. Ebben a világban a megkülönböztetés, a szomorúság és a mindennapi gondok helyett a tolerancia, az összetartás és a jókedv kerül előtérbe. E mögött azonban hatalmas önfeláldozó munka van, amit önkéntesek – más nevükön cimbik – hoznak létre. A szakmailag felkészült cimbik pozitív hangulata ragadja meg a táborozókat is. És valóban már az első nap után az előbb említett félénk táborozón lehet látni egy-egy nevetést, mosolyt mintha már-már feloldódna. A későbbiekben már csak arra eszmél, hogy állandóan mosolyog.” (Tóth Klári)
Bátor Tábor – ahol mindig süt a Nap 🙂

Köszönöm a segítséged!

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 276 934 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (4)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
65 562 HUF
31. SPAR Budapest Maraton®
83 210 HUF
30. SPAR Budapest Maraton
73 000 HUF
29. SPAR Budapest Maraton
90 500 HUF

Támogatóim (29)

DSO
HG
MZ
VI
KB
DN
KE
BS
DGH
GA
XY
BB
RS
HK
HE
KP
AA
LA
LI
KZ
VZ
XY
BC
XY
XY
XY
XY
GK