Fut, aki bátor

Bouchelaghemné Györgyi Ildikó

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál / Speciális csapat

A futás az utóbbi évek egyik nagy ajándéka számomra. Élvezem a tájat, a nyugalmat, a naplementét, a szellőt, a napsütést, a friss havat, és még az esőt is. 🙂
A hosszútávfutás többnyire magányos dolog, önmagunkról szól. Az Élménykülönítmény tagjaként most egy közös cél lebeg szemeink előtt: a Bátor Táborban gyógyuló gyermekek támogatására szeretnénk pénzt gyűjteni. Kérlek, egy mozijegy vagy vacsora árának felajánlásával fogadd örökbe egy-egy kilométerünket.
A Bátor Tábor egy kis csodavilág, ahol évente több, mint 800 daganatos, cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyermek részesül – nyolcnapos teljesen ingyenes turnusokban – gyógyító, megerősítő élményekben. A gyógyuláshoz vezető útjukon lényegesen több bátorságról, kitartásról, erőről és hitről tesznek tanúbizonyságot, mint ami egy maratonhoz szükséges.

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 117 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (5)

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
276 934 HUF
31. SPAR Budapest Maraton®
131 210 HUF
30. SPAR Budapest Maraton
114 600 HUF
29. SPAR Budapest Maraton
90 500 HUF

Támogatóim (9)

XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY