Koncz Balázs Blogbejegyzések

Tűzön és vízen át

No, egy újabb eseménydús héten vagyunk túl.

Ugyan a terv az volt, hogy múlt héten a BudapestRun-on futok egy jó célidő körüli 10K-t, éreztem is a chi-t, de nem sikerült… Az eleje elég finom volt, jöttek a Km-ek, jók voltak az idők, de valahol az 5. km után – a nagy meleg miatt, valamint a pénteki lábedzés miatt kezdtek a lábaim nem jól reagálni. Romlottak az idők, árnyék sehol, a beton öntötte a meleget magából…éreztem, hogy ezek a körülmének nem megfelelőek, de nem adhattam fel, mentem ahogy tudtam, lassultam, de mentem…végül sajnos bele is kellett sétálnom, de 55:36-os eredménnyel végül csak sikerült beérnem. A körülményekhez képest annyira nem is lett rossz.

Erre a hétvégére egy 10,5 K-es futást akartam Ócsán, de közbe jött, hogy egy kedves barátom csapatából kiesett egy tag a Tokaji Extreme Trail-en, és megkértek, hogy menjek el helyette. Hát azt hittem, hogy ez lesz a “Vízen át” rész, de sajnos vizes akadály nem volt. Annál inkább volt emelkedő, homok, adadályok, dinnye, szőlő, jófej szervezők… fantasztikus élmény volt. Most voltam először Terep akadályfutáson, de megszerettem 🙂 Tuti megyek még hasonlóra.

Az Ócsai futáson ugyan a vizet bepótolhattam volna, viszont az akadályfutás annyit kivett magamból, hogy a felkészülésem további része, és az egészségem érdekében, valamint mivel úgy érzem, hogy érdemben eredményt úgysem tudtam volna felmutatni elengedtem.

Más…
Szerdán volt az Élménykülönítmény Piknik, ahol nem csak új információkat kaptam a csapatről, nem csak új emberekkel ismerkedtem meg, hanem régi ismerőssel is, valamint Józsa Gáborral, sokszoros Országos marathoni bajnokkal, az élménykülönítmény Futó nagykövetével is, ami nagy motivációt adott.

Jövő héten folytatódik a felkészülés…hajrá előre!

És hogy pár szó essék a támogatásokról is…
Szerencsére továbbra is érkeznek a Forintok, amiért nagyon hálás vagyok, és remélem, hogy továbbra is érkeznek majd 🙂

KépkivágásKépkivágás2dino

8.4 km 01:26:04 1572 kCal

Koncz Balázs

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
Actimel 10K
Támogass!